Racerløb i Danmark

I Danmark er der rent faktisk rigtig mange steder, hvor man kan komme ud og se på racerløb, og der er også langt flere, end man skulle tro. Der er tilmed også mulighed for at deltage i en trackday med egen bil. Det kan man eksempelvis gøre på Djursland.

Vil man gerne kende mere til de mange racerløb, der er i Danmark, så kan man finde en kalender på motorporten.dk. Her kan man læse om nogle af de mest væsentlige løb i både Danmark og udlandet. Her i landet foregår rigtig mange løb på Jyllandsringen. Kigger man nærmere i kalenderen, vil man kunne se, hvad det er for nogle løb, der køres her, og hvornår det er, de køres. Det er altid spændende at være tilskuer til racerløb, og man er garanteret, at der er fart over feltet. Man vil i de fleste tilfælde også opleve, at det stort set kun er mænd, der kører. Som med alt andet er der dog også undtagelser for dette.

Tag til racerløb om lørdagen

Langt de fleste racerløb på de danske racerbaner køres om lørdagen. Det betyder, at man kan få en god dag ud af det, og at man derfor også kan tage sig tid til at køre til den anden ende af landet. Nogle mennesker vælger at tage enten en eller flere overnatninger i forbindelse med et løb, og det kan også være en fantastisk måde at holde en god ferie på. Man kan også selv blive inspireret til at komme i gang med at køre løb.

Der findes mange former for racerløb her i Danmark, og kender man ikke til dem alle, kan man finde viden om de forskellige typer i andre artikler her på hjemmesiden. Vil man prøve nogle af formerne af, så er det bare at tage kontakt til en klub. I øvrigt skal der også afholdes EM i København denne sommer, og det kan du læse mere om hos EM Unibet.