Oplev Copenhagen Historic Grand Prix

Har man lyst til at opleve et helt fantastisk racerløb, så skal man tage til Copenhagen Historic Grand Prix. Det er nemlig et flagskib i dansk motorsport. Racerløbet finder sted på Bellahøj i København, og hvert eneste år er der rigtig mange mennesker til stede. Her kan man opleve stor spænding og masser af action. Der bliver ikke sparet på kræfterne, og der er fuld fart over feltet. Der er også altid dramatik i luften, når bilerne kører af sted. I denne weekend, der hvert år bliver afholdt i august måned, er der rigeligt med underholdning til hele familien.

Hele weekenden går med at fejre de historiske racerbiler. Man vil også støde på berømte racerkørere – specielt de danske stjerner. Men der vil også være udenlandske til stede. Der er rig mulighed for at opleve Bilræs i alle afskygninger, og man skal sørge for at holde godt på hatten, så den ikke flyver af.

Oplev racerløb fra den bedste side

Har man endnu ikke prøvet at deltage i grand prix’et, så skal man se at komme af sted. Alt, hvad man skal gøre, er bare at købe en billet og møde op. Når først entréen er betalt, så har man adgang til det hele. Der finder mange arrangementer sted i løbet af de to dage, og der er noget for enhver smag. Om man er ny inden for racerløb, betyder ikke noget, for der er plads til alle. Selvom som en erfaren motorsportkender, vil man i høj grad kunne blive beriget.

Copenhagen Historic Grand Prix er så populært, at folk igen og igen vender tilbage til det. Stemningen er forrygende, og det bliver en weekend, som man sent vil glemme. Der kan også godt være rift om billetterne, så det gælder om at være tidligt ude. Og så er det ellers bare at glæde sig.